02.08.2018

Završetak projektne godine projekta Volonterski centar Velika Gorica

IMG_0179

U prekrasnom ambijentu Etno naselja Novo Čiče, u srijedu, 25. srpnja, održano je druženje povodom obilježavanja završetka projektne godine projekta „Volonterski centar Velika Gorica“.

Volonterski centar Velika Gorica projekt je kojeg je udruga Zamisli pokrenula u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom i KUD-om Čiče, a u godina dana svog djelovanja provedeno je nekoliko različitih aktivnosti vezanih uz promociju i razvoj volonterstva na području grada Velike Gorice, uspostavljena je baza volontera, provedeno je 16 volonterskih akcija i uspostavljena je suradnja s organizacijama koje provode neke od najvećih manifestacija na području grada.

IMG_0154

Uz organizatore, udrugu Zamisli i KUD Čiče te podršku Grada Velike Gorice druženju su prisustvovali predstavnici udruge „Vukovina u srcu“, KUU „Turopoljska tradicija“, Udruge „Suncokret“, Dječjeg vrtića „Ciciban“, Goričkog kluba mladih i volonteri Vedran Ivorek i Marina Rožić, koja je ujedno i predstavnica Udruge Forum 50+.

– U ove dvije godine, koliko udruga Zamisli surađuje s Gradom Velikom Goricom i KUD-om Čiče, od suradnje je nastalo jedno prijateljstvo za koje se nadamo da će se razvijati i dalje – napomenula je Svjetlana Marijon, predsjednica udruge Zamisli.

IMG_0159

Prisutnima su dodijeljeni poklon paketi osigurane od strane Turističke zajednice grada Velike Gorice koja je pokazala veliku podršku u radu Volonterskog centra, a kao veliko hvala, kroz neko vrijeme nagradit će se organizacije koje su kroz projekt prijavile svoje akcije, oni koji su dali poseban utjecaj u projektu te naravno, vrijedni volonteri bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

Hvala još jednom svima koji su došli, svim udrugama i volonterima, mladima iz Goričkog kluba mladih, Zdenku Đuranu koji je došao u ime Grada, a osobito našem domaćinu Stipi Duvnjaku.

Ana Peternac Bučan

IMG_0242