24.10.2017

Novi fizerski trendovi predstavljeni u Udruženju obrtnika Velika Gorica

Picture 255

Picture 274

U dvorani Udruženja obrtnika Velika Gorica 23.10.2017. održan je besplatni seminar za frizere u organizaciji Ceha frizera, kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Velika Gorica i tvrtke Dis-prom d.o.o. Više od 30 okupljenih velikogoričkih frizera imalo je priliku upoznati se sa primjenom Nevita boja bez amonijaka, Dikson Writter boja, Dikson color freddi boja, te  tehnikom izrade valova na četku, koje su na modelima predstavili profesionalni edukatori Dis-Proma.

Predsjednica Ceha frizera, kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Velika Gorica Marijana Tretinjak poručila je kako je jedan od ciljeva Ceha upravo organizacija seminara na kojima će se velikogorički frizeri, kozmetičari i pedikeri moći informirati i educirati o svim novitetima vezanim uz njihovu struku.

Gospođa Mira Kušt, voditelj komercijale Dis-Proma, predstavila je svim frizerima dobro poznatu tvrtku iz Velike Mlake, koja je zastupnik i distributer brendova Muster i Dixon, Maxima i Euro So Cap. Na seminaru su predstavljene nove linije proizvoda, a edukatorice Elvita Škorić i Anita Biro prezentirale su program na modelima. „Nadamo se da ćemo nastaviti izrazito uspješnu suradnju sa velikogoričkim frizerima, predsjednicom Ceha Marijanom Tretinjak i samim Udruženjem obrtnika Velike Gorice“, poručila je gospođa Kušt.

Prisutne velikogoričke frizerke pozdravila je i gospođa Đurđa Đurđica, komercijalistica koja već dugi niz godina surađuje upravo sa frizerima sa velikogoričkog područja.

Picture 294

Picture 262

Picture 267

 

Picture 266